bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het project

Keuze uit een rij- of hoekwoning, verschillende twee-kappers of jouw eigen woonidee realiseren? Jij bepaalt! 

Omgeving

Ruinerwold is een uniek streekdorp enerzijds is het een onderdeel van de plattelandsgemeente De Wolden, anderzijds profiteert het van alle faciliteiten die de, op slechts enkele autominuten gelegen stad Meppel, met zich meebrengt. Maar ook de ligging is perfect te noemen: De nabij gelegen snelwegen A32 en A28 maken dat je een goede en snelle verbinding met o.a. Zwolle, Heerenveen, Hoogeveen of Assen ( en zelfs de Randstad) hebt.

Kortom: de rust en gemoedelijkheid van een dorp en voor werk en recreatie een strategisch goede ligging ten opzichte van de rest van Nederland. Ruinerwold bezit verder de typische eigenschappen van een gezond dorp, zoals scholen, winkels, kerk, dorpshuis en een aantal cafe’s waar regelmatig een goed stukje muziek te bewonderen valt. Lees verder over de locatie.

Unieke activiteiten

Maar ook het uitgebreide (sport-) verenigingsleven maken het dorp nog aantrekkelijker. Maar ook andere activiteiten als de landelike bekende Oldtimerdag in augustus, de verkoop van peren ( die je dan zelf moet plukken) langs de bijzondere Dr.Larijweg ,de Dijkhuizenrun of de Franse Markt maken dat Ruinerwold een uniek en actief dorp is.

De woningen

De eerste fase van Ruinerwold-Zuid bestaat uit de ontwikkeling van 22 kavels. Zeven stuks voor vrijstaande woningen en 15 kavels waar twee of meer-onder-één-kapwoningen gerealiseerd zullen gaan worden. De meer-onder-éénkapwoningen hebben een hoge gootlijn en zijn onderverdeeld in twee blokken van vier woningen en één blok van drie woningen. De eindwoningen hiervan worden gebouwd op ruime kavels waarbij een garage ook tot de mogelijkheden behoort. Alle woningen hebben drie slaapkamers en een ruime zolder. Uiteraard zijn diverse opties mogelijk zodat een “woning op maat” voor jou kan worden gerealiseerd. Bekijk het woningaanbod.